2014. november 3., hétfő

Kitágult a tér, a berendezés változatlan

Amikor megláttam ezt a gothenburgi lakást, az jutott róla eszembe, hogy olyan, mintha kényelmesen bebútorozták, aztán jól felfújták volna a szobákat: olyan rendkívül szellősen van berendezve, hogy az nekem már sok - illetve pont, hogy nagyon kevés. Éppen ezért azonban a mi céljainknak tökéletesen megfelel, hiszen egy lényegesen kisebb légterű otthonba is nyugodtan elhelyezhető lenne mindez, sőt, elkéne még pár ruhás szekrény például... Lehet hát inspirálódni bártan! 

A  bútorok mennyiségén kívül, a lakás skandinávból minimálba hajló stílusa, a dekoráció és a színvilág egyaránt alkalmas a panelba való átemelésre. A nagy monokróm fehérség káprázatán enyhítenek kicsit az elszórt fa felületek, és egy-két szobanövény. Határozottan jól esik a szemnek az a néhány engedélyezett fekete vonal, hogy végül megpihenjen a kanapé sötétjén, vagy a szürke ágytakarón. 







A fehér hátteret meg is tartanám hozzá, olyan szépen előtérbe helyezi a berendezés egyes elemeit,
például ezt a gyönyörű vonalú hintaszéket.

Ezt tehát így, ebben a formában nagyon hidegnek, és erős túlzásnak tartom, kisebb térben azonban kifejezetten üdítő is lehetne ez az igazán kifinomult bútor és dekoráció együttes. 

 
   


Nektek hogy tetszik?

Forrás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...