2014. október 30., csütörtök

Legyen menő a vécé is!

Az ablakot felejtsük el, a kézmosót is
(vagy legyen sokkal kisebb),
és máris panel kompatibilis a dolog.
A fürdőről nem is beszélve! A lakótelepi lakások legkisebb helyiségei jellemzően a fürdőszoba és a WC. Róluk sem érdemes megfeledkezni, hiszen nem csak a mi figyelmünket nehéz róla elterelni, de (garzonokat leszámítva) több vendég veszi előbb-utóbb szemügyre a mellékhelyiséget, mint a hálószobánkat - valószínűleg. Nehezebb tehát elrejteni az itt fellelhető hiányosságokat, esztétikai kellemetlenségeket. Hogy finoman fogalmazzak...

Nehéz ehhez a mérettartományhoz képeket találni, de a kicsit nagyobb fürdőszobák egyes elemeit panelben is felhasználhatjuk, és támadhatnak remek ötleteink a fotókat nézegetve. Legfeljebb egy kicsit kreatívabban kell hozzáállnunk. Vannak persze olyan megoldások is a lentiek között, amiket akár egy az egyben át lehet emelni.

Lássuk, milyen módokon dobhatjuk fel a mellékhelyiségeket, hogy még azokra is büszkék lehessünk, sőt, hogyan kovácsolhatunk ELŐNYT az extrémen kicsi alapterületből!



 
   

Bizony, ezeknek az apró helyiségeknek is megvan az előnyük!

Például könnyedén különlegessé tehetjük dizájnos burkolatokkal. Ráadásul egészen szabadjára engedhetjük a fantáziánkat ezen a téren, hiszen felsőbb kategóriás csempét vagy padlólapot is választhatunk. Olyan kis felületen fogjuk használni ugyanis, (főleg, ha csak a padlón, egy darab falfelületen, vagy csupán kisebb falrészleten alkalmazzuk), hogy nem lesz hajmeresztően drága a végösszeg.













Akár saját kezűleg is burkolhatunk.

Játszhatunk a színekkel, mintákkal a bútorokon, vécéülőkén, vagy csupán a kiegészítőkön. Ilyen pici helyen, nagy hatást érünk el már egy-két színes törölközővel is.






Egy csapásra megteremti egy ilyen kis fürdőszoba hangulatát egy különlegesebb szaniter.










Az ilyen kicsi helyiségekben tehát fokozottan érvényesül egy-egy bútordarab, kiegészítő vagy burkolat stílus- és hangulatteremtő hatása. Nagy előnyük emiatt a tágasabb verziókkal szemben, hogy ha megvan hozzá a szándék, akkor rendkívül megkönnyítik berendezőik dolgát. Kis befeketetéssel is pikk-pakk dizájn-fürdőszobává képesek avanzsálni.

A fentieken kívül szerinted még miben jobb egy picurka mellékhelyiség a nagyoknál?

Képek forrásai itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...