2014. október 20., hétfő

Fehéren fénylő, de színjátszó gyöngyszem, kerekded nappalival

Ha jól megnézzük, igazából csak a felszínen színes, mégis rendkívül vidám benyomást tesz ez a 40 négyzetméteres gyöngyszem. A számos felületen magasfényű, hófehér alapot a tarka kiegészítők töltik meg egyéniséggel. Szőnyeg, mindenféle párnák, nagyon élénk ágynemű, néhány különleges lámpabúra, színes képek és egyéb dekorációs elemek felelősek a hatásért. Egy ilyen kis terület előnye, hogy egy-két kék váza már önmagában nagyot dob az összképen.

Az étkező fehérségét jelen esetben például az edények, a fürdőszobáét - ahogy látnifogjátok - pedig alapvetően a törölközők törik meg.


Kis lakáshoz képest méretes fürdő. Jaj, de irigylem azt az ablakot!

A tulajdonosok válaszfal eltávolítással alakították ki az egy légterű közösségi részt, csak a privát helyiségek vannak leválasztva (fürdőszoba, hálószoba). A friss, fiatalos közös területen funkció szinten megtaláljuk az előszobát, étkezőt, konyhát, mosókonyhát, dolgozót, és a kerek formákkal megtűzdelt nappali részt, mely így kifejezetten játékos jelleget kapott. 




A fényes, fehér felületek egy apró lakás legjobb barátai.
Főleg ha ilyen jól sikerül ellensúlyozni, mitöbb, elsöpörni a steril érzetet.


Nagyon tetszik az előszoba elkülönítésének módja: nem csupán a konyhapulttal oldották meg, kapott egy kicsit magasabb plusz rakodó felületet, így nem omlik be az utca a konyhába. A táblafestékes ajtó bár színével elüt a lakás többi részétől, játékos jellegével mégis kapcsolatot tart a dizájnnal, sőt, feloldja a tűzhely feketéjének komolyságát. 



Mindent összevetve egy kifejezetten otthonos kis lakás a zsúfoltságtól megmentve, igazán világos, szellősnek tűnő terekkel és kedvesen hívogató berendezéssel. Nagyon szép!

 
Ez a lámpa szenzációs!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...