2014. szeptember 19., péntek

Inspiráció a tűzhely köré

"A konyha a ház lelke." Fokozottan igaz ez, ha amerikai konyháról van szó, de így van más esetben is. Amikor még szüleimmel laktam, volt egy viszonylag nagy étkezőnk, mégis szívesebben ücsörögtünk a jóval kisebb konyhaasztal mellett, ha nem voltunk túl sokan hozzá. Vendégeskedések alkalmával is azt látom, hogy egy idő után akkor is letáborozik egy kisebb társaság a konyhában, ha az egészen elkülönül a vendégfogadásra kijelölt helyiségtől, és még ülőhely sincs benne.

Nagyon fontos szerepe van tehát a konyhának abban, hogy milyen benyomás alakul ki a vendégekben otthonunkkkal kapcsolatban, de ami ennél sokkal fontosabb: nagyban múlik rajta, hogy lakásunk, milyen hatással van ránk, milyen hangulatot közvetít felénk nap mint nap.


Érdemes hát nem elhanyagolni a berendezését még akkor sem, ha egy új konyhaszekrény túlnőne pénztárcánkon, így nem is szerepel a rövidtávú tervek között. Máshogy is lehet csinosítani!

A következő képeket nem is konyhabútor katalógusnak szánom. Az a célom velük, hogy ötleteket adjanak, esetleg újszerű megoldásokkal ismertessenek meg, melyekkel nagy beruházás nélkül is különlegessé, dizájnossá, otthonosabbá vagy egyszerűen csak praktikusabbá varázsolhatjuk saját tűzhelyünk környékét.

Érdemes elidőzni a képeken, és megfigyelni az apró részleteket!





























Képek forrásai itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...