2014. szeptember 3., szerda

Virágos mező az emeleten

Ha már a tapétáknál tartunk... Ennek a csodaszép, otthonos kis lakásnak a leginkább figyelemfelkeltő jellegzetessége az egyik helyiség tapétája. Az egész otthonnak kedvesen vidám, meghitt hangulatot kölcsönöz, és általa a nyugod idill atmoszférája lengi be az egészet. Főleg ha még a nap is bemosolyog az ablakon.

Persze nem elég egy tapéta.
A bútorzat és a dekoráció is nagyon ügyesen lett összeválogatva, mondhatni, a tapéta keze alá dolgozik. Egyrészt az enteriőrt uraló fehér szín is kiválóan alkalmas arra, hogy érvényesüljön a különféle színes virágokat ábrázoló mintázat. A többi helyiségben nem is nagyon van semmilyen szembetűnő színfolt: mindenhol kellemes a bútorozás és a dekoráció, de bevallom, enélkül a konyhában helyet kapott megoldás nélkül kissé egyhangúnak, fantáziátlannak találnám. Azért a könyvespolc nemes egyszerűsége önmagában is értékelendő, és van még egy-két igazán szép, különleges bútordarab is.

Kedvencem - gondolom nem túl eredeti módon - a narancspiros tálaló, ami viszont megintcsak a virágok színpompájával van harmónikus összhangban.

Jöjjenek a részletek! (Szinte érzem a tavaszi virágillatot.)


















Kár, hogy a gyerekszobából nincs több kép.









De jó, hogy a mosógép helyét sem titkolják.
Ez akár egy hazai panel fürdő is lehetne.


Hát, én teljesen szerelembe estem ezzel konyhával, illetve ezzel a tapéta-tálaló kombóval! Neked hogy tetszett? Szerinted is elég ennyi ahhoz, hogy egy lakásbelsőt magasztaljuk vagy te hiányoltad a többi helyiségből a szembeszökően érdekes részleteket?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...